Su aguonomis
16 % rieb. (varškės masės), 43 g
Laikymo sąlygos: laikykite 0... +6 oC temperatūroje
*Laktozės likutis < 0,02 g/ 100 g
Su aguonomis
Sudedamosios dalys: | 85 % varškės masės (riebi varškė 76,6 % (pienas, fermentas laktazė, pieno rūgšties bakterijos), cukrus, aguonos 6%, kvapioji medžiaga), konditerinis glaistas su kakava 15 % (augaliniai riebalai (palmių branduolių, palmių), cukrus, kakavos milteliai 17% (kakavos milteliai, mažesnio riebumo kakavos milteliai), natūrali kvapioji medžiaga, emulsiklis rapsų lecitinas, kvapioji medžiaga). |
Produkto maistingumas: | 100 g | Angliavandeniai | 23,3 g |
Energinė vertė | 1544 kJ/370 kcal | iš kurių cukrų | 20,9 g |
Riebalai | 23,3 g | Baltymai | 16,7 g |
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 17,2 g | Druska | 0,1 g |