Plombyro skonio
16 % rieb. (varškės masės), 43 g
Laikymo sąlygos: laikykite 0... +6 oC temperatūroje
*Laktozės likutis < 0,02 g/ 100 g.
Plombyro skonio
Sudedamosios dalys: | 85 % varškės masės (riebi varškė 82,9 % (pienas, fermentas laktazė, pieno rūgšties bakterijos), cukrus, kvapioji medžiaga), kakavinis glaistas 15 % (augaliniai riebalai (palmių branduolių), cukrus, mažesnio riebumo kakavos milteliai 16 %, emulsiklis rapsų lecitinas, natūrali kvapioji medžiaga) |
Produkto maistingumas: | 100 g | Angliavandeniai | 21,0 g |
Energinė vertė | 1515 kJ/363 kcal | iš kurių cukrų | 14,3 g |
Riebalai | 23,3 g | Baltymai | 17,4 g |
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 11,8 g | Druska | 0,2 g |