16 % rieb. (varškės masės), 43 g

Laikymo sąlygos: laikykite 0... +6 oC temperatūroje

*Laktozės likutis < 0,02 g/ 100 g

Sudedamosios dalys: 85 % varškės masės (riebi varškė 76,6 % (pienas, fermentas laktazė, pieno rūgšties bakterijos), cukrus, aguonos 6%, kvapioji medžiaga), konditerinis glaistas su kakava 15 % (augaliniai riebalai (palmių branduolių, palmių), cukrus, kakavos milteliai 17% (kakavos milteliai, mažesnio riebumo kakavos milteliai), natūrali kvapioji medžiaga, emulsiklis rapsų lecitinas, kvapioji medžiaga).
Produkto maistingumas: 100 g Angliavandeniai 23,3 g
Energinė vertė 1544 kJ/370 kcal iš kurių cukrų 20,9 g
Riebalai 23,3 g Baltymai 16,7 g
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 17,2 g Druska 0,1 g